Arenduskeskus õpetab raha küsima

Silvi Lukjanov
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KOP
KOP Foto: Erakogu

Järvamaa arenduskeskus korraldab infopäeva avalikes huvides tegutsevatele mittetulundusühingutele ja sihtasutustele.

Järvamaa arenduskeskuse kodanikuühenduste konsultant Taive Saar andis teada, et rahandusministeerium kuulutas avatuks Kohaliku Omaalgatuse Programmi 2018 aasta kevadise taotlusvooru.

Sellega seoses korraldab Saar 11. aprillil Järvamaa keskraamatukogus infopäeva, kus tutvustatakse programmi nõudeid taotlejale, taotlusele ja tegevustele ning  vaadatakse koos üle taotlusvormide täitmine.

Toetust saavad küsida avalikes huvides tegutsevad mittetulundusühingud ja sihtasutused.

Maksimaalne toetussumma esitatud projekti kohta on kaks tuhat eurot ning omafinantseeringu minimaalne määr on kümme protsenti projekti kogumaksumusest.

Infopäevale kirjapanek toimub 9. aprillini ja seda saab teha SIIN.

Taotlusi võib esitada e-posti teel ning tähtaeg on 2.mai 2018 kell 16.30. Taotlused esitatakse taotleja asukohajärgse maakonna maakondlikule arendusorganisatsioonile, Järvamaal Järvamaa arenduskeskusele.

Kohaliku omaalgatuse programmi (KOP) eesmärk on tugevate ja omaalgatusel põhinevate kogukondade tekkimine ja püsimine.

Infopäev on tasuta.

Täpsemad juhendid ja vormid on leitavad maakondlike arendusorganisatsioonide kodulehtedel ning määrusega saab tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles