Ehitustööd mõjutavad autoliiklust

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ujula
Ujula Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Jaanuari lõpul Paide kesklinnas Nelja Kuninga hotelli tagusel krundil alanud ujula ehitus häirib osaliselt ka Suur-Aia tänava liiklust.

"Seoses ujula ehituse ja teetöödega Suur-Aia tänavas on üks sõidusuund tänava alguses lähinädalatel suletud," annab Paide linnavalitsus teada Facebooki lehel.

Ujula koos esimese vihjega spaale ja õdus kohvik avavad uksed jaanuaris 2019. Nii lubavad tööde tellija ehk ASi Kingstor finantsjuht Lea Laig kui ka tööde tegija, osaühingu Haart Ehitus juhatuse esimees Riho Metsla. «Ehitustöödega plaanime lõpule jõuda novembriks, detsember jääks siis sisustamiseks,» täpsustas Metsla.

Riho Metsla selgitas, et esimesed kolm kuud kuluvad kompleksi maa-aluse osa ehitusele, välisseinte püstitusele ning tee-äärse puitmaja ehk endise Jaani poe lahtivõtule.

Metsla rõhutas, et hoones asuvat mantelkorstnat ei lammutata ja ka puitosast soovitavad nad säilitada nii palju kui vähegi võimalik. «Kuna puit on saanud kahjustada nii kahjuritest kui ka niiskusest, tundub praegu, et umbes kolmandiku saame alles jätta, ülejäänu tuleb uuesti ehitada, kuid seejuures säilitame algse ilme,» selgitas ta.

Ka maja teepoolse välisseina asukohta ei muudeta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles