Tantsukool nakatab lapsed tantsupalavikku

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johanna Tuisk on üks MInu Tantsukooli treenereid Järvamaal.
Johanna Tuisk on üks MInu Tantsukooli treenereid Järvamaal. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Minu Tantsukool korraldab 14. aprillil Paides Järvamaa tantsupäeva, milles osalejad saavad vahvate tantsuelamuste osaliseks.

Tantsupäev on justkui ühepäevane laager, kus lapsed saavad päev läbi tantsid ja mängida. Laagrisse on oodatud kõik Minu Tantsukooli treeningutes osalevad Järvamaa tantsulapsed ning ka need lapsed, kes veel Minu Tantsukooli pole seni külastanud.

Tantsupäev toimub 14.aprillil Paide ühisgümnaasiumi spordisaalis kell 10-14ning 15-21.

Esimene osa päevast on suunatud lasteaia lastele (soovi korral on oodatud ka kooliealised/kuni 2. klass), teine osa päevast kooliealistele lastele.

Lapsi rõõmustavad erinevad mängud, võistlused ja töötoad. Väikestele tulevad külla ümberkehastunud filmitegelased ning vanemate laste tegevuste hulka kuuluvad ka disko ja tantsuvõistlus. Huvilistele tehakse näomaalinguid ja fotojäädvustusi, nuputatakse ja õpitakse lõõgastumist, jagatakse auhindu ja kingitusi ning pausidel pakutakse joog-i ja söögipoolist

Laagrisse registreerimine ja tasumine läheb lukku nädal enne laagrit ehk juba 8.aprillil. Üritusel on ka lapse vanusest sõltuv osalustasu. Täpsem teave siin

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles