Noortetreener saab Linnameeskonna juures tööd

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall
Jalgpall Foto: Erakogu

Paide Linnameeskond avab eeloleval sügisel uued noortegrupid nii Paides, Türil, Tapal, Koerus kui ka Järva-Jaanis ja klubi treenerite tiimi ootab ees jõuline laienemine.

Linnameeskond kutsub üles huvilisi, kel on juba olemas jalgpallikogemus ja treenerilitsents või plaanis seda omandada, võtma Paide linnameeskonnaga ühendust.

Kandidaatide CV-sid koos lihtkirjas sooviavaldusega oodatakse e-maili aadressil info@paidelinnameeskond.ee 31. maiks. Lisainfo: Paide Linnameeskonna noortetöö juht Kert Kütt 56465599.

Jätkuvalt otsitakse ka võimekat noortetreenerit klubi Tapa treeningkeskusesse, kellele klubi pakub professionaalset ja arenemisvõimelist töökeskkonda Kesk-Eesti suurimas jalgpalliklubis. Kandidaadilt eeldatakse treeneri kutsetaset EKR-5 ning eesti ja vene keele oskust. Omalt poolt pakub klubi väga korralikku töötasu, ametiautot ja transpordikulude kompensatsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles