Väätsa rahvas on kimpus sodijate ja lõhkujatega

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Facebook

Väätsa elanikud jagavad sotsiaalmeedias oma rahuolematust selle üle, et viimasel ajal on aleviku avalikes kohtades näha lõhkumisi ja sodimisi.

Aleviku Facebooki lehel on ka mitut fotot selle kohta. Nii on ühel neist  näha Väätsa mõisapargis asuvat silda, mille kallal on keegi oma jõudu rakendanud ning murdnud ära silla käsipuude dekoratiivsed ristpostid. Teadmata on, mil moel või miks need lõhkujale ette on jäänud, igatahes on sild nüüd puuduvate postide tõttu ohtlik näiteks väikelastele, kes ristpostide puudumise tüttu võivad sealt üle serva kraavi kukkuda.

«Väätsa ilus mõisapark, mis muutub veel ilusamaks just nüüd, kui loodus on tärkamas, on saanud kahjustusi kellegi poolt, kes ei hinda meie ümber olevat. Inetu. Lugupidamatu. Lapsik. Ootame ülestunnistust või vihjeid töö kordapanijatest. Kirjuta meile sõnumitesse! Ausale ülestunnistajale garanteerime, et lahendame juhtunu mõistvalt ja rahulikult ära,» on pahategu illustreeriva pildi all kirjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles