Järvalane noppis regionaalmaasika

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu laiutab siin võsa, kuid aastaks 2020 on maa-alale kerkinud ühistuline piimatööstus, mis toob Järvamaale 150 töökohta. Selline otsus on järvalaste hinnangul aasta tegu 2017.
Praegu laiutab siin võsa, kuid aastaks 2020 on maa-alale kerkinud ühistuline piimatööstus, mis toob Järvamaale 150 töökohta. Selline otsus on järvalaste hinnangul aasta tegu 2017. Foto: Kaspar Pokk/Kanal 2

Riigihalduse minister Jaak Aab ja peaminister Jüri Ratas andsid täna Stenbocki majas toimunud tänuüritusel üle neli regionaalarengu auhinda. Igal aastal tunnustab rahandusministeerium Eesti parimaid algatusi, millel on oluline mõju piirkonna arengule.

Selgi aastal tuli üks regionaalmaasikas Järvamaale ning selle pälvis Jaanus Murakas ja E-Piim Tootmine AS. Minister põhjendas, et nende tegevus on andnud tähelepanuväärse panuse Kesk-Eesti arengusse, edendab kohalikku majandust ja toetab sponsorlusprojekte.

Peaminister Jüri Ratas tänas kõiki konkursil osalejaid, kes on pühendunud oma kogukonna hoidmisele ja arendamisele. "See töö ja initsiatiiv aitab kaasa, et kogukond oleks elujõuline ja tugev ning elu edeneks kõikjal Eestimaal – mitte ainult suurtes linnades, vaid ka maapiirkonnas," ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles