Emmed ja beebid saavad nüüd koos trenni teha

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paides toimunu Fitmom´s trennis osales 20 ema koos beebidega.
Paides toimunu Fitmom´s trennis osales 20 ema koos beebidega. Foto: Anne Põder

Sel nädalal toimusid esimest korda nii Türil kui Paides Fitmom´s treeningud, kus emad saavad osaleda koos oma väikeste põnnidega. Treeninguid juhendab Türilt pärit Ele Metsalu.

Metsalu selgitas, et Fitmom´s on kogu keha treening emale ja beebile, kus emad kasutavad raskuse ja treeningkaaslasena oma last. «Oma kogemustest võin öelda, et juba kümnekilogrammis elapsega on trenni teha päris raske,» märkis ta. «Aga kes jõuab, palun väga. Põhiline, et keegi endale liiga ei teeks.»

Metsalu märkis, et kui laps rahulikult ringi käputab või roomab, võib ema vahepeal raskuseks kasutada ka sobiva kaaluga ketast. «Kuna kõik siin trennis on emad, siis teame hästi, et lastega ei saa aega täpselt ette planeerida. Kui on vaja, võib vahepeal lapsele rinda anda, lasta lapsel puhata või ise hetkeks jõudu koguda,» julgustas ta emasid trenni vabalt võtma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles