Tähelepanelik liikleja: kas Reopallu kaarsilla "parim enne" sai läbi?

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reopalu kaarsilla remonditööd.
Reopalu kaarsilla remonditööd. Foto: Anne Põder

Tähelepanelikud liiklejad on pannud tähele, et viimastel päevadel on palju tegutsemist olnud Paide linna ja Reopalu piirimail oleval jalakäijate (kaar)silla juures. Kergliiklejate jaoks paigaldati ajutine sild.

 

Maanteeameti ida regiooni ehitusvaldkonna juht Anti Palmi selgitas, et tegema hakatakse hooldetöid, et selle silla eluiga pikendada. „Puitkonstruktsioonid puhastatakse ning kaetakse kaitsetahvlitega. Ülespoole tulevad need plekist ja külgedele puidust. See peaks tagama selle, et ei tekiks sellist olukorda nagu Vaida jalakäijate viaduktil, kus ühel hetkel tuli kogu konstruktsioon välja vahetada,“ selgitas ta. „Ajutine sild paigaldatakse selleks, et jalakäijad ei peaks puhastamise ajal tekkiva tolmu sees üle silla käima. Hetkel ongi käimas ettevalmistustööd, et lähiajal töödega täies mahus pihta hakata.“

Foto: Kuido Saarpuu/Järva Teataja
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles