Kaitseliidu suur jalgrattamatk toob retkelised üle Eesti Paidesse kokku

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rattamatk
Rattamatk Foto: Elmo Riig

Rattamatk „Veereme Sajaga“ toimub 13-15 juulini üle-Eesti. Rattamatka põhikorraldaja on Kaitseliit koos Kaitseliidu Allohvitseride Kogu ja spordiselts Kaleviga.

 

KL100 tähistamise raames läbi viidav jalgrattamatk on kogu Eestit hõlmav üritus eesmärgiga tähistada Kaitseliidu 100 aastapäeva. Jalgrattamatkale on osalema oodatud kõik Kaitseliidu ja Kaitseliidu eriorganisatsioonide liikmed ning nende pereliikmed.

Jalgrattamatkal on 8 põhilist trassi pikkusega 50 kuni 250 km ja mille kõikide lõpp-punktid asuvad Paides. Kõik rattamatka rajad kulgevad mööda metsa-, kruusa- ja kõvakattega teid.

Kõik osalejad peavad ohutuse huvides järgima liiklus- ja üldisi ohutusreegleid, sõiduteed on liikluseks avatud. Kohustuslik on kanda helkurvesti või erksavärvilist rattasärki. Rattakiivri kandmine on rangelt soovituslik, alaealistel kohustuslik!

Uuri lisa siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles