Politseinikel tuli kaklejaid lahutada

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Raigo Pajula/Postimees

Laupäeval tuli Järvamaa politseinikel lahutada kaklevaid mehi nii Koigis kui ka Peetri alevikus. Üks kaklustest lõppes ühele mehele tõsiste vigastustega.

Järva Teatajale laekunud vihje kohaselt Koigis toimunud kakluse järel kannatanu lausa haiglaravi. Lääne politseiprefektuur kinnitas, et 14. aprillil lõi Järva vallas Koigi külas asuva kaupluse juures 40-aastane mees omavahelise konflikti käigus rusikatega 50-aastast meest, kes sai vigastada. Juhtunu osas alustas politsei kriminaalmenetlust karistusseadustiku avaliku korra raske rikkumise paragrahvi alusel.

Laupäeval kella 13.46 ajal sai politsei teate Peetri alevikus Välja tänaval toimunud naabrite omavahelisest konfliktist. Paide politseijaoskonna välijuht Raimond Innos ütles, et politseinikud selgitasid kohapeal välja, et naabrimeeste vahel oli tekkinud tüli, osapooltega vesteldi ja nad rahunesid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles