Vallitornis hakkab järgmisest nädalast jälle süüa saama

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud aasta detsembris olnud Jõulukrooni ajal pakuti Vallitorni korrustel ajastute roogi, muidu tuli seal leppida üksnes kuumade jookidega. Fotol pakuvad süüa Paide slaavi kultuuriühingu Slavjanotška naised Anna Bareelina ja Anna Hinrikus.
Möödunud aasta detsembris olnud Jõulukrooni ajal pakuti Vallitorni korrustel ajastute roogi, muidu tuli seal leppida üksnes kuumade jookidega. Fotol pakuvad süüa Paide slaavi kultuuriühingu Slavjanotška naised Anna Bareelina ja Anna Hinrikus. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Paide Vallimäel asuvas ajakeskuses Wittenstein saab järgmisest nädalast pärast ajas rändamist ka Vallitorni viimasel korrusel keha kinnitada.

Ajakeskuse Wittenstein juhataja Piret Sapp ütles, et kui kõik läheb plaanitult, saab Vallitorni viimasel korrusel või galeriis süüa juba järgmisel nädalal.
Sapp selgitas, et kolmandal korrusel on olemas korralik köök, kuid sööma hakkavad inimesed viimasel, kaheksandal korrusel või juurdeehitisena valminud galeriis. «Kohti tuleb nii palju, et saame korraga ära toitlustada suure turismibussitäie inimesi,» ütles ta.

1. juunist hakkab ajakeskus toitlustama gruppe, kes on söögi ette tellinud, kuid Sapi selgitusel ei tähenda grupp üksnes mitmekümme inimese kooslust. «Kui neli inimest teavitavad meile kas või päeva ette, et tahavad süüa, siis nad seda ka saavad,» täpsustas ta.
Gruppide toitlustamine on Sapi hinnangul esimene samm selles suunas, et edaspidi toitlustada juba ilma ette teatamiseta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles