Uus nädal toob päikselise kevadilma

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paiseleht puhkes õide
Paiseleht puhkes õide Foto: Lugeja foto

Skandinaavias jõudu koguv kõrgrõhkkond puhastab alates teisipäevast taeva vähehaaval pilvedest ja pakub päikselist kevadilma.

Teisipäeval tugevneb Skandinaavia aladel kõrgrõhkkond ja selle mõju suureneb vähehaaval ka Eestis. Öösel on pilves selgimistega ilm. Mõnel pool võib sadada vähest vihma ja mitmel pool esineb udu. Puhub loode- ja läänetuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +5 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ja olulise sajuta ilm. Puhub loode- ja läänetuul 2-8 m/s. Sooja on 8-13, rannikul kohati 5 kraadi.

Kolmapäeva hommikuks selgineb taevas kõikjal. Puhub põhja- ja loodetuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +5 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänekaaretuul 2-8 m/s. Sooja on 10-16, rannikul kohati 5 kraadi.

Neljapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 4-10 m/s. Sooja on 2-6 kraadi. Päev on vähese ja vahelduva pilvisusega ning sajuta. Puhub loodetuul 7-13, õhtuks nõrgeneb tuul 3-8 m/s. Sooja on 10-15, rannikul kohati 5 kraadi.

Reede on sajuta ja mõõduka läänekaaretuulega. Sooja on öösel 3-8, päeval 14-18 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles