Konkurss „Südamelaul 2018“ peagi tulekul

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Südamelaul 2016
Südamelaul 2016 Foto: Tiiu Saarist

„Südamelaul 2018“ toimub Paide Muusika- ja Teatrimaja kammersaalis 29. aprill 2018 kell 12.

Südamelaul on noorte omaloominguliste laulude konkurss, kus kõik laulukirjutajad saavad esitada omaloomingut ja uusi laule. Sündmus toimub kuueteistkümnendat korda ning seda korraldavad noored koostöös Paide Avatud Noortekeskuse, Järvamaa Noortekogu ja Paide Teatri- ja Muusikamajaga.

Sel aastal on Südamelaulul võimalik osaleda kolmes erinevas kategoorias: Südamest südamesse, Isamaa südames ja Südamerütmihäire, seega  on oodata armastuspõhiseid, isamaaliseid ja loomingulisi etteasteid.

Kokku tuleb esitamisele 11 etteastet, mida hindab neljaliikmeline žürii. Südamelaulu žüriis on Kaur Pennert, Haldi Välimäe, Utoopia ja Erki Reim. Kõik žüriiliikmed on seotud Järvamaaga.

Sel aastal on Südamelaulul võimalik osaleda kolmes erinevas kategoorias: Südamest südamesse, Isamaa südames ja Südamerütmihäire, seega on oodata armastuspõhiseid, isamaaliseid ja loomingulisi etteasteid.

Projektijuhi Marita Kutsari sõnul on „Südamelaul 2018“ ettevalmistused sujunud hästi ja noored on sündmuse korraldamisega tubli töö teinud. Vaeva on nähtud kategooriate loomise, sponosrite leidmise, sündmuse reklaamimise,  koostööpartnerite leidmise ja paljudes teistes valdkondades.

Südamelaulu võitjal on võimalik esineda Südamemuusika Festivalil, mis toimub 15. juulil  2018 Võrumaal.

Sündmuse ajal on võimalik Paide Muusika- ja Teatrimaja fuajees tutvuda näitusega „Armastuskirjade lood. Vaikides mälestuste aknal“. Näitus pandi kokku armastuskirjadest, mida 2017. aasta jooksul koguti. Kogumise aktsioon kuulutati välja 2017. aasta Südamealulul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles