Tudeng Jaan Pehki elu mõjutavad otsustega käsikäes käivad juhused

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Pehk laulis ja tegeles muusikaga juba lasteaia päevil. 1982. aastal võitis ta eelkooliealiste lauluvõistluse «Türi laululind» ja pärast seda rajooni lauluvõistluse «Muinasjutu mängumaa». Hiljem on tal ka hästi läinud.
Jaan Pehk laulis ja tegeles muusikaga juba lasteaia päevil. 1982. aastal võitis ta eelkooliealiste lauluvõistluse «Türi laululind» ja pärast seda rajooni lauluvõistluse «Muinasjutu mängumaa». Hiljem on tal ka hästi läinud. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

​Jaan Pehkil alias Orelipoisil ilmus üle hulga aja  kauamängiv – «Sünnipäev». Plaadil on hästi läinud ja Pehk on rahul.

Nagu ta ütleb, on ta tegelnud vaimu värskena hoidmisega ja selleks on tema kogemust mööda kõige rohkem abi süvenemisest.

Pärast sõjaväeteenistust, aastatel 1994–1996 õppis Pehk Räpina kõrgemas aianduskoolis keskkonnakaitset ning aastatel 1996–1999 Georg Otsa nimelises Tallinna muusikakoolis pop-džässlaulu. Viimati mainitud kool jäi küll lõpetamata. Nüüd on tal tal käsil Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia muusika õppekava rütmimuusika eriala kolmas kursus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles