Rajaleidja keskus kutsub teemaõhtule

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa Rajaleidja keskus.
Järvamaa Rajaleidja keskus. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvamaa Rajaleidja keskuses (Pärnu 54, Paide) on neljapäeval, 19. aprillil kell 17.30–19 teemaõhtu „Kas minu laps on kooliks valmis?“.

 

Lapse koolivalmidust võivad mõjutada väga erinevate omaduste ja oskuste koosmõjud. Lisaks sõltub nende omaduste ja oskuste avaldumine suuresti ka lapse keskkonnast.

Me saame rääkida lapse koolivalmidusest juhul, kui teame, milline on see kool, kuhu laps läheb, ning kas kool on valmis last vastu võtma, tema õpikeskkonda kujundama nii, et see vastaks parimal moel areneva lapse omadustele.

Millal on laps valmis kooliminekuks? Mis vahe on kooliküpsusel ja koolivalmidusel? Millal tuleks alustada lapse ettevalmistamist kooliks? Ootame lastevanemaid, õpetajaid ja teisi huvilisi antud teemadel kaasa mõtlema ja kaasa rääkima.

Me saame rääkida lapse koolivalmidusest juhul, kui teame, milline on see kool, kuhu laps läheb, ning kas kool on valmis lapse vastuvõtuks, tema õpikeskkonna kujundamiseks nii, et see vastaks parimal moel areneva lapse omadustele.

Teemaõhtu viivad läbi Järvamaa Rajaleidja keskuse logopeed Külly Kaarjas, sotsiaalpedagoog Heidi Antons, psühholoog Silva Kärner.

Osalemine on tasuta. Kirjapanek aadressil jarvamaa@rajaleidja.ee või telefonil 5886 0705 hiljemalt 19. aprilli kella 10ks või jarvamaa@rajaleidja.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles