Koolilapsed saavad kõhud täis näitleja, linnapea ja tippkokkade koostatud menüü järgi

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koeru koolisöökla
Koeru koolisöökla Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Homme üle Eesti Daily koolisööklates algav projekt „Tähed taldrikus“ toob õpilaste toidulauale näitleja Karin Raski, Tartu linnapea Urmas Klaasi, restoran Wicca peakokk Angelica Udekülli, Mimosa peakokk Juhan Heinsalu ning Fitlapi toitumisnõustajate retseptide järgi valmistatud lõunasöögid.

Väikesed toidukriitikud saavad esimesena maitsta näitleja Karin Raski menüüvaramust pärit roogasid. 19. aprillil on kõikides Daily teenindatavate koolisööklate menüüs Raskide pere lemmikud - lõhesupp ja särtsakas banaanikeeks. Järvamaal saavad põnevast menüüprojektist osa Koeru keskkooli lapsed.

„Meie koolisööklates toimub alati midagi põnevat, olgu selleks kokkade ja õpilaste ühiskokkamine või teemapäevad, mis tõstavad sügisel au sisse hooajalised puu- ja köögiviljad, talvel eestlaste lemmikköögivilja kartuli ning kevadel pudrusöömise. Need ettevõtmised on pälvinud lastelt palju kiidusõnu, mistõttu otsustasime kooliaasta lõpus esitada väljakutse tuntud Eesti inimestele koostada oma lemmikretseptidest menüü, mille järgi lastele koolilõunaid hakkame valmistama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles