Asulates hajub tähelepanu, maanteedel hakkab kiire

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei keskendub täna ja homme Tallinna ja Tartu vahelisel maanteel sõidukite kiiruse mõõtmisele.
Politsei keskendub täna ja homme Tallinna ja Tartu vahelisel maanteel sõidukite kiiruse mõõtmisele. Foto: Birgit Itse /Järva Teataja

Ööpäeva kestnud liiklustalgute järel selgus Järvamaa politseinikele, et kui maanteedel kihutatakse põhjendusega, et lihtsalt on kiire, siis asulates lihtsalt "ei panda kiirust tähele".

Paide politseijaoskonna patrullitalituse juht Halar Hallimäe ütles, et liiklustalgute raames peatasid Paide politseijaoskonna ametnikud kokku 32 sõidukit, neist 17 korral vesteldi juhiga, kuid 15 juhul vormistati rikkumine liiklusseaduse paragrahvi 227 alusel ehk kiiruse ületamise eest vähemalt 20 kilomeetrit tunnis.

Hallimäe sõnul toimus suurem osa kiiruseületamistest toimus maanteedel, kus lubatud sõidukiirus on 90km/h, aga oli ka asulasiseseid kiiruseületamisis, kus lubatud sõidukiirus on 50km/h.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles