Just nii palju autojuhte sai Järvamaa liiklustalgutel näpuviibutuse, nii palju aga trahvi

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Politseinikud rahustasid terve ööpäeva liiklust inimeste soovitud kohtades. Kokku vesteldi 1269 kiirust ületanud juhiga, kellest 206 sai karistada. Järvamaal peatati 32 liigselt kiirustanud autojuhti, kellest 15 sai oma teo eest ka karistada.

 

„Tänan inimesi, kes oma mure kaardistasid. Nii nagu varasematel aastatel, aitavad need tähelepanekud ka pärast talguid liiklusjärelevalvet paremini teha,“ ütles Politsei- ja Piirivalveameti juhtivkorrakaitseametnik Sirle Loigo. Ta tõi välja, et paljud juhid elasid samas piirkonnas, kus kiirust ületasid. „Politseinikud kuulsid mitmeid kordi küsimust, miks teda peatati, ega tema ju ei ole probleemiallikas,“ ütles Loigo.

„Liiklus ei muutu turvalisemaks, kui juht vaid enda kodu või töökoha ümbruses piirkiirust jälgib, kuid nurga taga paneb gaasi juurde. Samas enamus elanikke ei vaevu isegi oma elurajoonis kiirusest kinni pidama,“ lausus Loigo. Politseinik loodab, et eile peatatud juhid mõtlesid vähemalt korraks oma käitumisele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles