Elutööpreemia kandidaatide esitamiseks on veel nädalajagu aega

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Merili Nikkolo/Järva Teataja.
  • Kandidaatide esitamise tähtaeg on 4. mai kell 15

Järvamaa omavalitsuste liit kuulutas 10. aprillil välja konkursi, millega otsitakse kandidaati, kellele anda Järvamaa 2018. aasta elutööpreemia.

Kandidaatide esitamise tähtaeg on 4. mai kell 15.

Preemia antakse silmapaistva töö ja/või pikaajalise tegevuse eest Järvamaa elu edendamisel ja maine tõstmisel. Kandidaadi panus on avalikkuse poolt kõrgelt hinnatud, ta on leidnud tunnustust nii kohalikul kui ka maakondlikul tasandil. Laureaadi väljaselgitamisel arvestatakse kandidaadi panust oma teadmiste ja oskuste edasiandmisel nooremale põlvkonnale.

Elutöö preemia on tunnustus töö ja/või tegevuse eest, mida kandidaat on aastaid viljelenud.

Taotlused tuleb esitada kirjalikult kas posti (Rüütli 25, 72713 Paide) või elektronposti jol@jarva.ee teel koos kandidaadi iseloomustuse ja põhjendusega ühel A4 leheküljel Järvamaa omavalitsuste liidu kantseleisse hiljemalt 4. maiks kella 15ks. Hiljem saabunud (k.a. Eesti Posti vahendusel) taotlusi arvesse ei võeta. Taotlusse tuleb märkida ka kandidaadi kontaktandmed (tel nr, e-posti aadress ja postiaadress).

Preemiasaaja kuulutatakse välja 26. mail 2018. a maakonna laulu- ja tantsupeol Paides.

Järvamaa elutööpreemia laureaadid

Ada Nõmmküla (2017)

Uno Aan (2016)

Toomas Agasild (2015)

Vilma Okas (2014)

2013. aastaks preemiakandidaate ei esitatud

Rahuleid Välling (2012)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles