Vabaerakond peab Paides nõu

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Algselt samuti esimeheks kandideerimisest teatanud Vabaerakonna praegune juht Artur Talvik ütles reedel ETV saates "Ringvaade", et loobub esimeheks kandideerimisest.
Algselt samuti esimeheks kandideerimisest teatanud Vabaerakonna praegune juht Artur Talvik ütles reedel ETV saates "Ringvaade", et loobub esimeheks kandideerimisest. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Reedel algas Paides Vabaerakonna kahepäevane esinduskogu, kus arutatakse peamiselt erakonna programmi erinevaid alateemasid.

Lisaks käsitletakse esinduskogul Riigikogus valimisteks valmistumise küsimusi. Samuti toimub debatt 12. mail Vabaerakonna üldkogul valitavate erakonna esimehe ja juhatuse kandidaatide vahel. Vabaerakonna esinduskogu esimehe Monika Haukanõmme sõnul on erakonna programmiga tehtud laiapõhjalist tööd ligikaudu poolteist aastat.

„Vabaerakonnal on praktiliselt valmis väga mahukas ning kõiki ühiskonna toimimise põhivaldkondi hõlmava programmi projekt. Teeme sellele nüüd viimaseid täiendusi, et see siis 12. mai üldkogul vastu võtta,“ märkis Haukanõmm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles