Lasteaed korraldab oma lillelaada

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Veel enne kui Türi võõrustab 18. mail XXXXI lillelaada külastajaid, on rohenäppudel võimalus oma taimevaru täiendada 15. aprillil Türi lasteaia kesklinna majas toimuval rohelaadal.

Laadal müüdav istikute ja taimede valik ei jää eriti alla lillelaada kaubatänavatel pakutavale, sest kõikide rühmade lapsed on omajagu vaeva näinud, et rohelist ette kasvatada.

Kesklinna maja õppealajuhataja Siiri Poopuu sõnul korraldab lasteaiapere taimelaata esmakordselt. Julgust selleks andis eelmise aasta kogemus, mil oma müügilett Lokuta lasteaias peetud laadal üles seati ning kaasa võetud kurgi- ja tomatitaimed kiirelt ostjad leidsid. Nii otsustatigi sellel aastal oma majas eraldi rohelaat korraldada. Ja kuigi eelmise aasta kogemus näitas, et kõige enam lähevadki kaubaks just tomati- , paprika- ja kurgitaimed, siis lisaks neile on valikus ka mitmesugused maitse- ja ilutaimed. Taimede kasvatamisega on Poopuu kinnitusel vaeva nähtud kõikides rühmades ning õpetajate abiga on külvamise, kastmise ja ümberistutamisega tegelenud nii päris pisikeste rühmad kuni koolieelikute rühmadeni välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles