Klaverifondi kogutakse kevadkontserdiga raha

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide kultuurikeskuse uus klaver
Paide kultuurikeskuse uus klaver Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Et mõne sammu võrra uue kabinetklaveri ostule lähemale jõuda, korraldab Paide muusikakool 11. mail kooli kevadkontserdi seekord heategevusliku eesmärgiga. Kontserdile pääseb küll piletita, ent soovijad saavad kohapeal omapoolse panuse klaverifondi teha.

Järva Teataja kirjutas Paide muusikakooli klaveriostu soovist mõne nädala eest. Siis ütles kooli direktor Lauri Lugu, et osalemine EV100 projektis «Igal lapsel oma pill» on ainulaadne võimalus koolile uus kabinetklaver soetada. «Projekt toetab pillide ostu poole summa ulatuses, mis tähendab, et kui meie paneme omalt poolt antud klaveri puhul välja 7000 eurot, saame toetusena sama palju juurde. Sellist võimalust ei saa kasutamata jätta!» selgitas ta.

Nii palubki Paide muusikakool kogukonna abi, et heasoovlike toetajatega 3500 eurot kokku koguda. Täpselt nii palju on veel puudu ligi 14 000 eurot maksva klaveri hinnast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles