Paides kõlasid südamest tulnud laulud

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Süda
Süda Foto: Erakogu

Paide muusika- ja teatrimaja oli sellel nädalavahetusel muusikat täis, sest reedel ja laupäeval selgitati seal väkja maakonna parimad noored lauljad, pühepäev oli aga noorte muusikute päralt – toimus konkurss Südamelaul 2018.

Juba kuueteistkümnendat korda aset leidnud Südamelaul on omaloominguliste laulude konkurss, kus kõik laulukirjutajad saavad võimaluse esitada omaloomingut ja uusi laule. Laulukonkurssi korraldasid noored koostöös Paide avatud noortekeskuse, Järvamaa noortekogu ja Paide teatri- ja muusikamajaga.

Südamelaulu konkursi üks korraldajatest, Marita Kutsar teatas, et kokku tuli esitamisele 13 etteastet. „Südamest südamesse kategoorias 10 laulu, Isamaa südames kategoorias 1 laul ja Südamerütmihäire kategoorias 2 laulu,” täpsustas Kutsar. Konkursi peapreemia võiduga kaasnes võimalus esineda Südamemuusika festivalil, mis toimub 15. juulil Võrumaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles