Kevadpühal on valdavalt vihmane ilm

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Internet.

Teisipäevasel kevadpühal on ilmateenistuse prognoosi järgi valdavalt vihmane ilm.

Riigi ilmateenistuse andmetel öösel pilvisusus tiheneb ja edela poolt levib vihmasadu üle Eesti. Kohati on sadu tugev ja on ka äikest. Kirde- ja idatuul tugevneb 6–11, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 5–10 kraadi.

Peipsi järvel puhub ida- ja kirdetuul 5–9, puhanguti 12 m/s. Pärast keskööd sajab vihma ning võimalik on ka äike. Nähtavus on mõõdukas või halb. Sooja on 7–9 kraadi.

Ennelõunal on pilves ja sajab vihma, Ida-Eestis võib olla äikest, pärastlõunal lääne poolt alates pilvisus hõreneb ja sadu lakkab. Mandril ja saartel puhub lõunakaare tuul 3–9, saartel edelatuul puhanguti kuni 14 m/s, põhjarannikul puhub ida- ja kirdetuul 7–11, puhanguti 15 m/s, pärastlõunal pöördub tuul edelasse ja nõrgeneb. Sooja on 9–14, Kagu-Eestis kuni 18 kraadi.

Peipsi järvel pöördub tuul idast edelasse ja puhub 3–9 m/s. Sajab vihma ning võimalik on äike. Nähtavus on mõõdukas või halb. Sooja on 9–14 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles