Paides arutatakse karjääripöörde võimalusi

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töötukassa tööpakkumised.
Töötukassa tööpakkumised. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Neljapäeval, 10. mail kell 17 toimub Paide kultuuri- ja teatrimaja kohvikus üle-eestilise ürituste sarja „Aita luua homne Eesti" kolmas vaatus. 

Kohal on karjääripöörde teinud õpetaja, Eesti tuntuim karjäärinõustaja Tiina Saar-Veelmaa ning õhtujuht Urmas Vaino. 

Informatiivne, ent samas õdus õhtupoolik on suunatud neile, kes on mõelnud karjääripöördele – mida ette võtta ja kuidas käituda, kui senine töö ja elu enam väljakutseid ei paku? Fookusteemana arutatakse mõtet minna kooli õpetajaks. „Õpetajatöö valinud teiste erialade inimesed on sageli öelnud, et nad soovisid teha tööd, mis reaalselt mõjutaks Eesti ühiskonda, kuid keeruline oli leida seda hetke, millal otsus teha, kuna küsimärke oli palju. Oma üritusega soovimegi pakkuda lahendusi ja anda suuniseid, et otsus langeks lihtsamalt ja teadlikumalt," sõnas SA Innove peaspetsialist Silvia Uus. 

Õhtu alustuseks räägib oma kogemusest õpetaja, kes ise on elumuutuse läbi teinud. Pärast teda annab nõu, mida silmas pidada ja kuidas taibata, millal on õige aeg karjääripöördeks Eesti tuntuim karjäärinõustaja Tiina Saar-Veelmaa.

Uuri lisaks siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles