Rattakrossihooaeg algas kevadpühal

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna alustas Järva vallas Kangrumäel Järvamaa rattakrossi seeriavõistlus. Kui üleeelmisel aastal peeti kõik osavõistlused üksnes Türi vallas, siis nüüd on need teist aastat taas üle Järvamaa laiali.

Järvamaa jalgrattakrossi 2018. aasta seeriavõistlusel on viis etappi: Kangrumägi (1. mai), Järva-Jaani (24. mai), Koeru (14. juuni), Paide (2. august) ja Türi (23. august). Distantsid varieeruvad, sõltuvad raja profiilist ja korraldusklubi tahtest.

Võistlusklassi paigutatakse rattur juhendis määratletud vanuse järgi esimesel osaletud etapil. Hooaja vältel võistlusklassi muuta ei saa. Põhi­klassis võivad startida ka nooremad ja vanemad.

Klasside üldvõitjad selguvad kolme etapi kohapunktide liitmise teel. Üldarvestuses saavad koha vähemalt kahel etapil käinud. Võrdsete punktide korral osutub parimaks enim etappe kaasa teinud, rohkem etapivõite (teisi, kolmandaid kohti) kogunud ja viimasel etapil paremale kohale tulnud võistleja.  Võistlusklasside esikolmikut autasustatakse medalite/karikate ja meenetega. Lisaks on eriauhinnad. Igal etapil kolme parema hulka tulnud rattureid autasustatakse diplomi ja meenega.

Lastestardid algavad kell 18.30. Kirjapanek algab pool tundi enne starti kohapeal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles