Kevadturniir andis rikkaliku medalisaagi

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BG Kevadturniiril Tartus hõivasid laste B vanuseklassis tüdrukute sünkroonhüpetes spordiklubi Kati sportlased kõik kolm poodiumikohta.
BG Kevadturniiril Tartus hõivasid laste B vanuseklassis tüdrukute sünkroonhüpetes spordiklubi Kati sportlased kõik kolm poodiumikohta. Foto: Spordiklubi Kati

Paides tegutseva spordiklubi Kati batuudihüppajad võtsid osa 28.-29. aprillil Tartus toimunud BG Kevadturniirist, kus konkurentide seas olid ka soomlased, lätlased ja venelased. Medalisaak oli aga suuremgi kui eelmisel aastal.
 

Kokku võttis võistlustest osa üle 30 spordiklubi batuudihüppaja, lisaks pani kuus last end proovile Konnahüpetes ning tuleristsed kohtunikuna sai Paide ühisgümnaasiumi õpilane Eliina Smirnova. "Ta sai väga hästi hakkama," kiitis spordiklubi juhataja ja treener Katrin Kaasik. 

Sportlastest kõneldes rõõmustas ta eelkõige selle üle, et poodiumikohti tuli pea kõikides võistlusklassides, mis näitab head järelkasvu.

Poodiumi kõrgeimale astmele hüppasid end Krete Kaasik, Ingeri Jalakas, Indra Jalakas ning Alan Richard Itse. Poodiumi teisel astmel said uhkelt seista Rasmus Rannik, Merlin Klemm, Alan Richard Itse, Birgit Sõrmus, Teele Viilup, Anneli Oro ning Marii Heleen Jõgiste. Pronksmedalid said endale kaela Miia Kattel, Merlin Klemm, Hanna Hiob, Elinor Martin ning Ingeri Jalakas.

"Laste tublile sooritusele aitas kaasa kahtlemata vanemate tugi," usub Kaasik.

Juba järgmisel nädalal sõidab neli spordiklubi noort Rootsi, et panna oma oskused proovile rahvusvahelisel turniiril Frivolten Cup.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles