Alustab Järvamaa discgolfi seeriavõistlus

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kettagolf
Kettagolf Foto: Elmo Riig / Sakala

Alustab Järvamaa discgolfi seeriavõistlus. Seriavõistlus toimub viieetapilise võistlusena, kus igal etapil jagatakse võistlejatele punkte.

 

Võitjaks tunnistatakse viie etapi kokkuvõttes parima tulemuse teinud võistleja. Punktide võrdsuse korral võidab etappidel enim esikohti saanud mängija ja nende võrdsuse korral teisi, kolmandaid kohti saanud mängija. 

Mängitakse PDGA ametlike reeglite järgi ning lähtutakse ametlikust PDGA võistlusjuhendist.

Võistlusklassiti (mehed reitinguga 850+; mehed reitinguga kuni 849; naised ja noored kuni 15aastased k.a.) peetakse eraldi arvestust.

Mängitakse PDGA ametlike reeglite järgi ning lähtutakse ametlikust PDGA võistlusjuhendist.

Seeriavõistlusele saab registreerida läbi www.discgolfmetrix.com keskkonna või 20 minutit enne võistluse algust võistluspaigas. Rajale pääseb 18 korviga rajal maksimaalselt 90 mängijat ning 9 korviga rajal 45 mängijat.

Registreerimine avatakse esimesele etapile 1. mail ja järgmistele etappidele 10 päeva enne võistluspäeva.

Korraldajad jätavad omale õiguse muuta võistluste formaati ja toimusmisaegu. Muudatustest antakse teada läbi sotsiaalmeedia vähemalt 48h enne mängu.

JÄRVAMAA DISCGOLFI SEERIAVÕISTLUS 2018

Toimumise aeg ja kohad:

· 9. mail Türil

· 30. mail Aravetel

· 20. juunil Paides

· 11. juulil Järva-Jaanis

· 1. augustil Metsajõel

Kõikide etappide algus kell 18.45.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles