Türi grillivõlurid andsid välja uue raamatu

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuido Saarpuu/Järva Teataja

BBQ Service sotsiaalmeedialehel antakse teada, et eelmise raamatu „Toit elaval tulel“ väljaandmisest on juba tervelt kuus aastat möödas ja tänaseks on see juba ka ammu läbi müüdud.

Arvi Pitelkov lisab puid, et 36kilogrammine siga Türi Pritsumeeste uues haagisahjus korralikult valmis küpseks.
Arvi Pitelkov lisab puid, et 36kilogrammine siga Türi Pritsumeeste uues haagisahjus korralikult valmis küpseks. Foto: Andrus Eesmaa

Pikkade sügisõhtutega pandi aastatega kogunenud head mõtted kokku ja lisati üle 70 retsepti, mida grillidel ja ahjudes valmistada, lihast-vahukommideni. Uus raamat „Grilliaabits“ on tänase päevaga valmis ja Selverites ka müügil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles