Türi kutsub kevadisele rattaretkele

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõttest sai tegu ja nagu oli Viljandis Tour d'ÖÖ (fotol), korraldatakse tuleval nädalal Karksi-Nuias rattasõit, mille toimumine jääb õhtusesse aega.
Mõttest sai tegu ja nagu oli Viljandis Tour d'ÖÖ (fotol), korraldatakse tuleval nädalal Karksi-Nuias rattasõit, mille toimumine jääb õhtusesse aega. Foto: Marko Saarm / Sakala

Türi Spordiklubide Liit korraldab 13. mail traditsioonilise kogupere rattaretke, mis tänavu viib ratturid tutvuma Änari, Roovere, Piiumetsa, Ingliste, Lunguste küladega. 

Kokku umbes 30 kilomeetri pikkune sõit kulgeb nii maanteel, kui ka kruusateedel ja jõuab välja Kärusse.

Türi Spordiklubide Liidu juhatuse esimees Paul Poopuu soovitab kanda kiivrit ja helkurvesti. „Teekonnal teeme ka peatuse, lõpus jagame loosiauhindu ning kinnitame pisut keha. Kes ei jaksa, saab soovi korral tagasi Türile meie poolt korraldatud transpordiga.”

Kogunemine ja start pühapäeval, 13. mail kell 12 Türi linna võimla juures (Kalevi tn 9).

Kõik huvilised peaksid oma osalemisest andma teada hiljemalt 10. maiks e-posti aadressil tyrispordiklubi@gmail.com või telefonil 384 7185. Lisainfo telefonil 505 2240.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles