Kettagolfi seeriavõistluse avaetapp osutus väga populaarseks

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Järvamaa kettagolfi seeriavõistluse esimene etapp oli 9. mail Türi rajal. 

Türi spordiklubide liidu spordispetsialist Liisa Gritšenko ütles, et registreerijaid oli nii palju, et korraldajatel tuli lisada veel üks ajutine korv ja teha kümnekorvine rada, mis mahutas 50 võistlejat. Rajal oli korraga 49 mängijat, kes kõik püüdsid näidata parimat tulemust.

Naiste- ja noorteklassi parim oli Merilyn Ivask (+3), teiseks tuli Liisa Gritšenko (+6) ja kolmanda koha napsas ühepunktise eduga Piret Punapart (+8).

Harrastajate klassis oli parim Siim Oja (-2), kiire ümbermängu tulemusel sai teise koha Raimo Verkmann (-1) ja kolmas oli Marko Jürgenson (-1).

Eliidi esikolmik lõpetas võistluse ühesuguse tulemusega ja tegi kiire ümbermängu. Selle tulemusel oli parim Riho Rogov (-5), teise kohaga pidi leppima Ardi Roomelt (-5) ja kolmandaks jäi Madis Tamm (-5).

CTP auhinna viisid koju Piret Punapart (5,70 cm) ja Kaarel Gull (2,09 cm).

Õnn naeratas sel korral Reemo Heinile, kes viis koju loosiauhinnaks olnud Gritšenko Terviseteenused OÜ kinkekaardi.

Seeriavõistluse järgmine etapp on 30. mail Aravetel algusega kell 18.45. Registreerimine avaneb kümme päeva enne võistlust ja seda saab teha aadressil siin!

Tulemused!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles