Paide masinatehas kasvatas jõudsalt kasumit

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

PMT OÜ, endise nimega Paide Masinatehas, käive langes mullu 0,5 protsenti 7,4 miljonile eurole, kuid ettevõtte puhaskasum kasvas aastavõrdluses 3,6 korda 55 500 euroni.

Ettevõtte juhataja Jaan Meikup märgib, et PMT panustas möödunud aastal tugevalt tootearendusse, mis peaks tema hinnangul ettevõttele lähitulevikus tagama edu. "Tootearendusse investeerimine on hakanud tagasi tooma ja jätkuvalt liigume edasises arengus omatoodete arendamisele ja müügile," ütleb Meikup.

PMT eesmärk on minna üle 2020. aastaks 90-protsendiliselt omatoodangu tootmisele. "Senine eesmärk, igal järgneval aastal kasvatada omatoodangu käivet 100 protsenti on täidetud. Sellest tulenevalt oleme turundusele ja uute kontaktide otsimisele veelgi rohkem panustanud, et siiski soovitud eesmärgid lähiaastatel saavutada," lisab ettevõtte juht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles