Esmaspäev toob päikest, teisipäev äikest

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äike ja välgud
Äike ja välgud Foto: Caro / Muhs / Caro / Muhs/Scanpix

Ilmateenistuse teatel on uue nädala esimene päev päikeseline, kuid juba teisipäeval võib taas äikest olla.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu homset selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1-6 m/s. Sooja on 7-11 kraadi.

Teisi- ja kolmapäevased äikesed langetavad suvist õhutemperatuuri küll mõne pügala võrra allapoole, kuid ilm jääb jätkuvalt kevadiselt soojaks.

Ööl vastu teisipäeva on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub valdavalt idakaaretuul 1-7 m/s. Sooja on 8-13 kraadi. Päeval pilvisus tiheneb ning pärastlõunal sajab mitmel pool hoovihma, võimalik on äike. Puhub valdavalt idakaaretuul 1-7 m/s. Sooja 18-24 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja jätkuvalt on võimalik äike. Puhub valdavalt läänekaaretuul 2-7 m/s. Sooja on 9-14 kraadi. Kolmapäeva päeval pilvisus hõreneb. Lõuna-Eestis sajab kohati hoovihma. Puhub lääne- ja loodetuul 5-10 m/s. Sooja on 16-21 kraadi.

Neljapäeva öösel on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub põhja- ja kirdetuul 2-6, rannikul kuni 10 m/s. Sooja on 7-11 kraadi. Neljapäeva päeval on vähese pilvisusega kuiv ilm. Puhub ida- ja kirdetuul 4-9, rannikul kuni 12 m/s. Sooja on 17-22, rannikul kohati 14 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles