Esimene Järva valla õpilasmalev on valmis tööle asuma

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadi meelest on õpilasmalev igati mõnus viis oma suve veeta, seetõttu osaleb ta nii Ambla kui ka Albu valla õpilasmalevas.
Kadi meelest on õpilasmalev igati mõnus viis oma suve veeta, seetõttu osaleb ta nii Ambla kui ka Albu valla õpilasmalevas. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järva vallavalitsuse noorsootöö spetsialist Annika Rohi andis teada, et avaldusi õpilasmalevasse oodati 13-17aastastelt noortelt 3. maini ja selleks ajaks täitusid ka kõik rühmad: Amblas ja Aravetel hakkab kahes rühmas tööle 29 õpilast, Albus 8, Koerus 15, Imaveres 14, Koigis 10, Järva-Jaanis 25, lisaks neile seal veel 10 õpilast, kes hakkavad tööle osaühingus Metstaguse Agro.

„Õpilased töötavad kaks nädalat 18. juunist 29. juunini, va Koigis ja Albus, kus tööaega on üks nädal," selgitas Rohi. „Malevasuve Järva vallas toetab 2200 euroga AS Põlluvara. Esitasime taotluse ka Eesti noorsootöö keskuse koondprojekti „Noortemalevad 2018", sealt ootame vastust." Maleva põhiline rahastaja on Järva vallavalitsus, kes maksab noortele töötasud ja katab ka muud maleva läbiviimisel tehtavad kulud.

Loe edasi siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles