Noor ilves uudistas linna servas ringi (1)

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilvese teravate kihvade all leiavad oma lõpu hiired, jänesed, kährikud ja rebased, kuid tema põhiline toit on siiski metskitsed.
Ilvese teravate kihvade all leiavad oma lõpu hiired, jänesed, kährikud ja rebased, kuid tema põhiline toit on siiski metskitsed. Foto: Priit Simson / Postimees

Eelmisel kolmapäeval kohtas Imavere jahtkonna jahimees Lauri Loog Paide linna külje all asuvas Reopalu külas noort ilvest, kes jooksis üle tee ning uitas veidi elumajade vahel segamatult ringi.

Lauri Loog kirjeldas olukorda järgmiselt: «Käisin kolmapäeva õhtul kella kaheksa paiku Reopalu kandis jooksmas. Ootamatult jooksis üle tee ilves ja kadus majade vahele. Panin telefoni filmima ja läksin talle järgi. Ilvest minu tegevus ei häirinud, nuuskis rahulikult majade vahel ja toimetas omi asju olles minust umbes 8 - 10 meetri kaugusel. Viimaks kadus loom kerge sörgiga põõsastesse.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles