Lasteaia direktor tuli omast majast

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karit Koller
Karit Koller Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Alates esmaspäevast on PAIde lasteaial uus direktor, sest senine direktor Ele Enni läheb pärast tänast tööpäeva poolteiseaastasele lapsehoolduspuhkusele.

Välja kuulutatud konkursile lasteaiale ajutise direktori leidmiseks laekus viis avaldust, ütles Paide linnavalitsuse avalike suhete spetsialist Maarit Nõmm. Kolm kandidaati kutsuti vestlusele ning Nõmme kinnitusel osutus neist kõige tugevamaks PAIde lasteaia senine tervisetöötaja Karit Koller. «Tal oli väga selge ja hea visioon, jättis endast mulje kui heast juhist, lisaks tunneb ta hästi asutust ning inimesi, on särasilme ja energiat täis,» vahendas Nõmm komisjoni kokkuvõtet.

Karit Kolleri esimene tööpäev PAIde lasteaia direktorina on esmaspäeval, 28. mail. Koller tunnistas, et asutuse juhina on see tal esmakordne kogemus, kuid ta loodab kasulikuks osutuvat senised kogemused projektijuhina ja maakondliku tervisenõukogu juhina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles