Teetööd nõuavad liiklejatelt suuremat tähelepanu

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Maanteeamet tuletab liiklejatele meelde, et täie hooga on käimas teetööde kevadine hooaeg ning kollast vilkurit nähes tuleb olla tähelepanelik.

"Head liiklejad, olge tähelepanelikud niitmistöid tegevate hooldemasinate osas ning laske kollase vilkuriga sõidukil tööd teha. Maanteeameti partnerid riigiteede hooldamisel on alustanud teepeenarde ja -nõlvade niitmisega," märkis amet.

Maanteeameti hooldepartnerid valivad keerulistes kohtades heakorratööde, sealhulgas umbrohu tõrje, tegemiseks sobilikud meetodid, et tagada teeäärte seisundinõuded. Riigiteede piirnevatel aladel tehakse kemikaalidega umbrohutõrjet kohtades, kus niitmine on raskendatud - näiteks kaitsepiirete all, tähispostide ja liiklusmärkide ümbruses ning masinatega raskesti ligipääsetavates kohtades valdavalt väljaspool asulaid. Siiski kasutatakse kemikaale võimalikult vähe ning kasutatavad kogused ei kahjusta keskkonda. (BNS)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles