Väätsa raba laudtee vajab putitamist

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talgud V
Talgud V Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Väätsa rabasse mullu ehitatud laudtee on sinna matkama meelitanud rohkelt rahvast. Väätsalased, kes raja eest hoolt kannavad, tahavad nüüd kokku kutsuda talgulised, et seda korrastada.

Talgupäeva korraldajad andsid Facebooki loodud ürituse kaudu teada, et aastaga on rabas uskumatult palju inimesi käinud ja seetõttu on vaja mõnes kohas laudteed pikendada, sest suure tallamise all on maa muutunud märjaga pehmeks. Lisaks on mõnes kohas vaja olemasoleva tee alla klots või pruss lükata, et kõik jälle kenaks saaks.

Kõige tähtsama tööna ootab ees ka lubatud nimesiltide paigaldus. Nimelt saab igaüks, kes Väätsa laudteed aasta eest ehitamas käis oma nimelise sildi.

Kõik, kes Väätsa laudteed on varem ehitamas käinud ja ka need, kes pole kohaliku rabatee võlusid veel avastanud, on oodatud pühapäeval kella 10-ks matkaraja algusesse, et ühiselt rabas üks töine päev veeta.

Mida kaasa tasub võtta, antakse Facebookis jooksvalt teada. Kui töö tehtud ja ilm lubab, oleks tore pidada väikest pikniku nagu aasta tagasigi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles