Paides ootab pühapäeval ees suur perepäev

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suur perepäev Laps Vajab Perekonda
Suur perepäev Laps Vajab Perekonda Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Pühapäeval, 3. juunil toimub Paides perepäev "Laps vajab perekonda", mis on traditsiooniline lastele pühendatud üritus ning mida peetakse igal aastal lastekaitsepäeva paiku.

Seekordne perepäev toimub Lembitu pargis. Kõik tegevused ning toitlustus on tasuta.

Kontserdi annavad Paide väikesed baleriinid ja võimlejad ning kavaga "Pisike puu" esinevad Järvamaa laulu- ja tantsupeol suure menu osaliseks saanud emad-isad oma väikelastega.

Lastele on batuudid, seiklusrada, näomaalingud, tegevusi korraldavad Järvamaa Keskraamatukogu, Paide politsei ja päästjad ning kulleriettevõte TNT. 

Kontserdi annavad Paide väikesed baleriinid ja võimlejad ning kavaga "Pisike puu" esinevad Järvamaa laulu- ja  tantsupeol suure menu osaliseks saanud emad-isad oma väikelastega.

Osaleda saab beebikooli näidistunnis ning purskkaevumängudes. Toimub ka kärude ja vankrite rongkäik ning tegutseb lasteraamatute laat (raamatuid võib tasuta kaasa võtta).

Järvamaa naiskodukaitsjad pakuvad hernesuppi ning mememd ja Lõvi-klubi küpsetavad pannkooke. Päästeameti demonstratsioonid toimuvad päästeosakonna õuel Muusika- ja Teatrimaja taga.

Perepäeva toimumise ajal kl 11-15 on liiklusele suletud Pärnu tänav Tööstuse tänava otsast kuni Rimi-poolse parklasse sissesõiduni. Muusika- ja Teatrimaja parklas tegevusi ei toimu ning see on sõidukitele avatud.

Perepäeva ajakava:

11.00 Avamine Lembitu pargis, esinevad balletistuudio lapsed

11.15 Purskkaevumängud

12.15 kontsert tantsumurul - võimlejad ja emad beebidega

12.45 kärude ja vankrite rongkäik pargis

13.00 Beebikooli näidistund

13.30 Purskkaevumängud

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles