Kettagolfimängijad kogunesid Aravetele

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liisa Gritšenko

Kesknädalal toimus Järvamaa discgolfi seeriavõistluse II etapp Aravetel. Võistlustel osales 50 mängijat.

Teisel etapil olid parimad võistlusklassis "Eliit" Jüri Karus tulemusega -6, Riho Rogov tulemusega -4 ja Raido Kangur tulemusega -2. "Harrastajate" klassis tunnistati parimaks Romet Uude tulemusega -3. Teist ja kolmandat kohta jagasid Martin Laiv ja Raiko Puidet tulemusega -1. Kuna ka teised tulemused olid meestel võrdsed, siis lahendati olukord korraldajate poolt valitud rajal CTP viskega ehk kes viskab korvile ühe viskega lähemale. Omavahelise võistlusest väljus võitjana Martin Laiv, kes saavutas teise koha ja kolmanda kohaga pidi leppima Raiko Puidet. Naiste ja noorte klassis võidutses Kerdo Lepasepp, kes lõpetas mängu tulemusega 0 ja teise koha saavutas Merilyn Ivask tulemusega +7. Kolmandat kohta jäid jagama Kaisa Leesment ja Piret Punapart tulemusega +8 ning peale punktide ülevaatamist tunnistati kolmandaks Piret Punapart.

CTP võistluse võitsid Jaan Kirsipuu ja Ilme Vasenkova. Lisaks suutis 50 mängija seast vaid üks naine, Ilme Vasenkova, visata 18 korvilisel rajal oma ketta ühe viskega korvi.

Võistluse tulemused on siin! Üldarvestus!

Võistlusest on osa võtnud kahe etapi peale kokku 59 inimest. Järgmine Järvamaa discgolfi seeriavõistlus toimub 20.juunil Paides. Registreerimine avatakse 10 päeva enne võistlust.

Üldarvestuse paremad

Eliit:

1. Riho Rogov 190 punkti

2. Jüri Karus 176 punkti

3. Madis Tamm 175 punkti

Harrastajad:

1. Siim Oja 180 punkti

2. Martin Laiv 167 punkti

3. Raiko Puidet 159 punkti

Naised ja noored:

1. Merilyn Ivask 190 punkti

2.-3. Liisa Gritšenko 168 punkti

2.-3. Piret Punapart 168 punkti

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles