Rahvusvaheliselt tuntud kartulikrõpsu tootemark Taffel tõi esimest korda Eesti turule kartulikrõpsud, mis on valmistatud eranditult Eesti talunike kasvatatud kartuleist.
Tellijale
Väätsal kasvanud kartulid jõudsid krõpsupakkidesse
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väätsal kasvatatud kartulitest krõpsud valmistatakse eestlaste maitsest lähtuvalt ja retsept koosneb vaid kolmest komponendis: talukartul, päevalilleõli ja meresool. Tervislikkuse huvides on kohalikest kartulitest tehtud krõpsudes kasutatud tavapärasest vähem soola, asendatud palmiõli päevalilleõliga ning loobutud nii kunstlike lisaainetest kui ka maitsetugevdajatest.