Politseinikud noppisid pühapäeval liiklusest välja suure hulga kihutajaid ja purjutajaid

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei juhte puhuma panemas.
Politsei juhte puhuma panemas. Foto: Pilt videost

Pühapäeva õhtul oli Pärnu-Rakvere maanteel Reoplaus puhumiskontroll. Nagu ikka, pandi üheaegselt kinni sõidusuunad nii Paidest, Türilt kui Väätsal. Tegutsemas oli suur hulk politseinikke ja Reopalu on vaid üks kontrollkohtadest.

Lääne prefektuuri pressiesindaja Kristi Raidla selgitas, et 3. juunil toimus Järvamaal reid „Kõik puhuvad“, mis hõlmas terve maakonna suuremaid teid. Kokku kontrolliti 1557 juhi tervislikku seisundit. Kontrolli käigus tabati neli alkoholi piirmäära ületajat ja 18 kiirust ületanud juhti. Reidil osalesid seitse politseiametnikku ja seitse abipolitseinikku.

Paide politseijaoskonna välijuht Raimond Innos ütles, et enne sõidu alustamist tuleb veenduda, et ollakse kaine ja sihtkohta sõites tuleb vältida kiirustamist. „Suviste ilmadega liiguvad inimesed rohkem ringi, teedel liigub lisaks autodele ka palju kergliiklejaid ja jalakäijaid. Säilitage tähelepanelikkus ja võtke aega sihtpunkti jõudmiseks. Kiirustades seate ohtu nii iseenda kui ka kaasliiklejad,“ sõnas Innos.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles