Noored klaverimängijad näitasid klassi

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Toome, Annabel Narits, Maria Palling
Anne Toome, Annabel Narits, Maria Palling Foto: Türi muusikakool

Türi muusikakooli klaveriõpilased olid edukad Rudolf Tobiase nimelisel klaverikonkursil Hiiumaal ja III rahvusvahelisel klaverikonkursil „Musica Pianoforte 2018" Leedus.

Muusikakooli direktor Silja Aavik andis teada, et MTÜ Tobiase seltsi ja Käina huvi- ja kultuurikeskuse eestvedamisel toimus Hiiumaal 3-4. juunil XIII Rudolf Tobiase nimeline klaveriõpilaste konkurss, millega tähistati helilooja 145. sünniaastapäeva, meenutati J. S. Bachi ja austati eesti heliloojaid seoses Eesti Vabariigi 100. juubeliga. I vanuserühmas sai eripreemia kava hea esituse eest Türi muusikakooli õpetaja Miina Jõgisalu klaveriklassi õpilane Helerin Seera.

5.-7. juunil Antano Kučingi nimelise Kunstide kooli eestvedamisel Leedus, Prienais toimuval III rahvusvahelisel klaverikonkursil „Musica Pianoforte 2018" osalesid väga edukalt Türi muusikakooli õpetaja Anne Toome klaveriklassi õpilased Maria Palling ja Annabel Narits. Maria saavutas II vanuserühmas II koha ja Annabel sai hea esituse eest diplomi ning jäi IV kohale.

Konkursil osalemist toetas Eesti kultuurkapitali Järvamaa ekspertgrupp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles