Kurikuulsat teelõiku hakkab ehitama Järvamaa firma

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reidi tee kännud on värvitud.
Reidi tee kännud on värvitud. Foto: Konstantin Sednev

Reidi tee ehituseks välja kuulutatud riigihankel osutus edukaks ühispakkujate KMG Inseneriehituse ASi ja Järvamaa ehitusettevõtte Verston Ehituse OÜ pakkumus maksumusega 41 miljonit eurot.

"Töövõtja saab ehitustöödega alustada eeldatavasti juulis," ütleb linnapea Taavi Aas pressiteate vahendusel. "Väga mahukate tööde kogumaksumus on ligi 41 miljonit eurot ning töödega jõutakse lõpule 2020. aasta kevadel."

Aas lisab, et Reidi tee ehitamise ja parima lahenduse üle on aastaid vaieldud. "Nüüd lõpuks saame kogu linna ja reisisadama jaoks äärmiselt olulise tee ehitamisega pihta hakata," ütleb Aas. "Vastupidi vastaste poolt avalikkuses kujundada püütud arvamusele ei ole tegemist üksnes magistraaliga sõidukite tarvis –  rajatakse 14 kilomeetrit sõidu-, jalg- ja kergliiklusteid, millest sõidutee pikkus on vaid kaks kilomeetrit."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles