Järvamaal oli tasuta arvuti soovijaid mitukümmend

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Online-häkaton, mille eesmärk oli arendada välja Eestil koroonaviiruse kriisist väljuda aitavad lahendused ning luua konkurentsieeliseid kriisijärgseks ajaks, kujunes suurimaks omataoliseks. Foto on illustreeriv.
Online-häkaton, mille eesmärk oli arendada välja Eestil koroonaviiruse kriisist väljuda aitavad lahendused ning luua konkurentsieeliseid kriisijärgseks ajaks, kujunes suurimaks omataoliseks. Foto on illustreeriv. Foto: AIVAR AOT

Tieto ja Vaata Maailma abiga annetatakse tuhat kasutatud Swedbanki äriklassi arvutit maakonnakeskustele, koolidele ja raamatukogudele, et arendada inimeste digioskusi üle Eesti. Käesoleval nädalal selgisid taotluse esitanute hulgast need, kes on tasuta arvuteid väärt.

Järvamaale jagus kasutatud, kuid töökorras äriklassi arvuteid paarkümmend.

«Kokku laekus sooviavaldusi 3215 arvutile 470 organisatsioonilt üle Eesti. Järvamaalt laekus üle 40 taotluse. Toetame Järvamaad 18 lauaarvutiga,» andis teada ASi Swedbank juuniorspetsialist Eveli Niilits.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles