Linn kutsub ruumieksperimendist osa saama

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide keskväljaku ruumieksperiment.
Paide keskväljaku ruumieksperiment. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

30. juunist 20. augustini kestev Paide ruumieksperiment keskväljakul ootab hakkajate linlaste kaasalöömist.

Lisaks juba olemasolevale kultuuri- ja spordiprogrammile on kõigil võimalus programmi oma osa anda. 

Ettevõtmise korraldajad kutsuvad inimesi avama pop-up kohvikuid, müüma vahvleid, andma kontserte, esitama luuletusi, avama näitust, tegema käsitööd, viima läbi spordivõistlusi, õpetama joonistamist või korraldama performance,id ehk teisisõnu on oodatud kõik toredad algatused.

Et idee saaks ellu viidud, tuleb sellest eelnevalt teada anda Ülle Müllerile telefonil 515 2775 või meiliaadressil ylle.myller@pamt.ee

Kes aga otseselt ise midagi korraldada ei soovi, siis keskväljakul saab igapäevaselt ikkagi tegutseda. Seal saab pidada kohtumisi, teha arvutitööd, sõbrannadega kohvitada, lastega keksu mängida, mängida sõpruskonnaga võrkpalli, sulgpalli, petanki ja lauatennist ning laenutada tõukerattaid. 

Kahtlemata käib ruumieksperimendi juurde ka korraldajate pakutav tihe kultuuri- ja spordiprogramm, millega saab tutvuda Paide linna koduleheküljel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles