Riigigümnaasiumi uus õppejuht on Annika Orula

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimased kolm aastat oli Annika Orula Paides asuva Riigigümnaasiumi õppejuht.
Viimased kolm aastat oli Annika Orula Paides asuva Riigigümnaasiumi õppejuht. Foto: Paide Riigigümnaasiumi Facebook

Tänasest alustab Paide riigigümnaasiumi õppejuhina tööd järvamaalane Annika Orula.

Füüsika- ja geograafiaõpetaja haridusega Orula on töötanud mitmes koolis. Loodusainete õpetajana on tema suurimaid soove tõsta õpilaste huvi loodusainete vastu ning käivitada Paides teadusteater.

"Minu soov riigigümnaasiumisse tööle asuda tekkis kohe, kui kuulsin uue kooli loomisest. Mulle meeldis kooli innovaatiline ja õppijakeskne lähenemine haridusele. Soovin ka ise aidata kaasa uue ja parema kooli loomisele," rääkis Annika Orula.

Riigigümnaasiumi direktori Urmo Reitavi sõnul on kooli uus õppejuht täis tegutsemistahet, et riigigümnaasiumist saaks õpilase arengut toetav kool. "On aeg ümber lükata arusaam, et hea hariduse saab ainult siis, kui on väga raske, keeruline, igav ja kuiv," märkis Reitav. 

Annika Orula on seni elanud peamiselt Järvamaal, vahepeal viisid õpingud teda Otepääle, Tartusse ja Tallinnasse. Ta on aastaid tegelenud suusatamisega, kõige rohkem meeldib talle aega veeta koos perega. Inimesena on Annika avatud ja aus, sihikindel ja konkreetne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles