Parimaks metsamajandajaks pürgib 9 metsaomanikku

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlvamaa, Ootsipalu mets 15. mail 2018. Siin, pealtnäha tavalises metsas kasvab enam kui 200 aasta vanuseid puid.
Põlvamaa, Ootsipalu mets 15. mail 2018. Siin, pealtnäha tavalises metsas kasvab enam kui 200 aasta vanuseid puid. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Parima metsamajandaja tiitlile kandideerib sel aastal 9 metsaomanikku. Tänavune parim metsamajandaja kuulutatakse välja 18. augustil toimuval kogu pere metsapäeval.

 

Aprillis kuulutas Eesti Erametsaliit koos Erametsakeskusega välja parimate metsamajandajate konkursi, kuhu oodati kandideerima oma metsast hoolivaid ja seda vastutustundlikult majandavaid metsaomanikke. Tänavu juba 25. korda toimuvale konkursile tuli osalema 9 kandidaati, metsaomanikke on Hiiumaalt, Saaremaalt, Järvamaalt, Läänemaalt, Viljandimaalt ja Virumaalt.

SA Erametsakeskus kommunikatsioonijuht Kertu Kekk ütles, et Järvamaalt kandideerib parima metsamajandaja tiitlile Mikk Vakkum, kes on ka Põhja-Eesti Metsaühistu liige.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles