Pahane klient: pakiautomaat on, aga pakke saata ei saa

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jako Kivila (vasakul) ja Alar Õunloo paigaldasid eile ennelõunal DPD esimest pakiautomaati Türi Konsumi juurde.
Jako Kivila (vasakul) ja Alar Õunloo paigaldasid eile ennelõunal DPD esimest pakiautomaati Türi Konsumi juurde. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eelmisel nädalal paigaldas seni Järvamaal peamiselt ukselt uksele kullerteenust osutanud transpordi- ja logistikaettevõte DPD Türi Konsumi juurde esimese pakiautomaadi. Ent teenus, mis pidanuks paki saatmise ning kättesaamise mugavamaks muutma, ei toimi ning on seetõttu põhjustanud kasutajate pahameele.

Järva Teatajale saatis sellesisulise vihje nördinud Türi linna elanik, kes kaebas, et DPD transporditeenuse pakkumisega seoses valitseb korralagedus.

Postipakki ei ole võimalik saata, sest Türi kaubamaja ees olev DPD pakiautomaat ei tööta ja lõpetatud on 4. juunist ka Türi Liivi lillepoega leping, kust sai pakke nii väljastada kui ka saata,» ütles pahane linlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles