Jaak Madison oli poole aasta jooksul 11 korda välislähetuses

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu ja Viljandi linnavolikogu liikme Jaak Madisoni sõnul on EKRE Järva- ja Viljandimaa ringkonna valimisnimekirja tõenäoliselt tulemas üks üllatusnimi, mis peaks eeskätt Viljandi inimesi tugevalt kõnetama. Esialgu ei ole aga aeg selle avaldamiseks küps.
Riigikogu ja Viljandi linnavolikogu liikme Jaak Madisoni sõnul on EKRE Järva- ja Viljandimaa ringkonna valimisnimekirja tõenäoliselt tulemas üks üllatusnimi, mis peaks eeskätt Viljandi inimesi tugevalt kõnetama. Esialgu ei ole aga aeg selle avaldamiseks küps. Foto: Marko Saarm

Esimesel poolaastal viibis välislähetuses 61 riigikogu liiget, tehes 206 lähetust, mis kestsid kokku 721 päeva, nendest 254 olid istungipäevad.

Esikolmikusse mahtus näiteks Järvamaalt riigikogusse valitud Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna fraktsiooni liige Jaak Madison, kes käis esimesel poolaastal 11 välislähetuses, mis kestsid kokku 27 päeva ning hõlmasid ka kaheksat istungitepäeva. Madison on põhiseaduskomisjoni ja Euroopa Liidu asjade komisjoni liige.

Kõige rohkem on riigikogu liikmetest sel aastal välislähetuses käinud Marianne Mikko, temale järgneb väliskomisjoni esimees Marko Mihkelson, selgub riigikogu esimese poolaasta kokkuvõttest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles